Hej! Vi kör på endast muntliga intervjuer i en obestämd tid framöver. Vi tar intervjuer med start från 16:30 till 18:00. Men skulle du mot förmodan inte kunna dessa tider så kan du boka in en tid med våra WL-ansvariga. Öppna en ticket där du förklarar att du vill ansöka. Wl-ansvariga kommer att gå igenom precis samma mall som står i #📋-whitelist, men över en muntlig intervju. Mvh, Staff

Välkommen till SVRP!

Är du intresserad av att ansöka om whitelist hos oss hittar du informationen nedan. Ansökningen startar du i #📋-whitelist.

Vad vi söker:
– Vår åldersgräns är 18+. Dem få som lyckas komma förbi trots detta skickas ut lika fort. Vi kommer inte acceptera ansökningar från dig som är under 18 år, dessa nekas omedelbart.

– Vi söker dig som är mogen, kreativ, osjälvisk, har erfarenhet inom RP samt kan använda din kreativitet för att lyfta RP-nivån på servern överlag. Vi lägger ingen som helst vikt i om du ”har över 5000 timmar” på Fivem.

– Vi söker dig som förstår innebörden av att ha roligt tillsammans med medspelarna, förstår innebörden av att spela osjälviskt och till fördel för andra, och inte har ett behov av att kontakta folk OOC för att lyckas med det.

– Till dig som söker till oss ligger ansvaret hos dig att ha koll på vad som står under #📜-regler och hur det går till här på SVRP.

Att skicka PM till Staff eller WL-ansvariga och fråga varför din ansökan tagits bort ”utan anledning” undanbeder vi vänligt men bestämt. Försvinner din ansökan utan svar eller förklaring har du blivit nekad. Reflektera då över vad du kan göra bättre i ansökan och du är välkommen att söka på nytt. Att spamma i PM minskar dina chanser att få whitelist radikalt och ditt namn kommer att läggas på minnet.

Vi ser fram emot att få läsa din spännande karaktärs-story och intressanta karaktärsdrag!

Lycka till!

Länk: https://discord.gg/mCvzCJfr6z