Om oss

Vi är en svensk Fivem server som har funnits i över ett års tid. Vi är ett etablerat staffteam som jobbar dagligen för att uppnå våra mål. Vi satsar på en hög nivå av rp och ett community där alla över 18+ är välkomna. En chans att dels få en rolig spelupplevelse som är seriös men också för ny bekantskaper utanför spelet. Där alla har en möjligt att få vara med och påverka servern med förslag och tycka till. Vi håller regelbudna communtiymöte där alla får en chans att få sin röst hört, samt där vi även uppdaterar med senaste nyy och hur vi arbetar framåt med servern. Vi har i dagsläget en utvecklare som sitter och gör mer avancerade scripts, sen har vi ett 3D-design team som jobbar mycket på att bygga byggnader just till oss. Gäng får egna gänghus, eller ombyggda gänghus. Utvecklarteamet arbetar daligen på servern för att fortsätta utvecckla den. I dagsläget är det mycket som jobbas på som snart kommer att släppas.

 

Vi har även ett sammarbete med Team Nattum. 

Team Nattum
Golihat, Akrawi, Artex, Kryddan and Bänken.
A Swedish dev-team working with 3D-Max, Codewalkers, Photoshop, OpenIV and FiveM.
We are also able to help you out with Scripts, coding, server setup and much more.

If you have a bigger problem or request, we will charge you for the time it takes to fix the task, this is due to the toxic community of FiveM where scripts and structures are are spread without the creators knowledge. We believe you as a customer won’t spread what you’ve payed for.

We develop whatever you ask for as long its concerning design or scripts.
Do you need a new Policestation?
Do you need a new gang-house?
Having trouble with some scripts or databases?
Don´t worry, we got you covered. ”

Vi på Team Nattum kan erbjuda er hjälp med att ändra script, design samt lägga till befintliga byggnader med eran logga eller hjälpa er med att bygga helt ny byggnad.
Vi är kunniga och har egna unika byggnader och script som vi själv gjort samt konstruerat.

Priset kommer vi överens om vid beställning samt att vi hjälper er självklart med frågor som berör codewalker, 3DsMax, OpenIV, Photoshop, Lua, HTML, Java, Databas mm.

I dagsläget samarbetar vi även med Sveadalen RP.

Kom in till oss och skriv en ticket så hjälper vi er så gott vi kan.
Mvh
Team Nattum

Deras discord hittar du här: https://dsc.gg/nattum

 

Teamet

Vilka är vi då som håller igång servern?

Kryddan/Amelia

Ägare

En av skaparna av Sveadalen och har varit med sen Sveadalen började. Sitter även som utvecklare och har byggt upp servern. Jobbar dagligen med diverse scripts, hosting, vps och övriga supportärenden. På fritiden är djur favoriter och man kan ofta höra fåglarna eller degusarna i bakgrunden.

 

 

 

 

 

M0M0

Ägare

Discordägaren av servern och har varit med sen väldigt tidigt i sveadalen och hjälpt till. Fokuserar mycket kring det kriminella på servern och även det som sker ic, så som scenarion och annat. Gillar även att hålla på med rp-utveckling och hjälpa folk att utveckla sitt RP.

 

 

 

LillaDrömFångaren/CJ

Staff

Ansvarig över WL-discorden och wlprocessen. Ser till att det flyter på som det ska. Har även stans lagligaste karaktär på servern. Hjälper till mycket med att hålla koll på scenarion, svara i support och håller även på att lära sig 3D för att kunna hjälpa till ännu mer på den fronten.

 

 

 

Mavve/Gustav

Staff

Varit med sen väldigt tidigt under Sveadalen. Stadens ökände polisen som också är hans ansvarsområde. Hjälper till med att hålla koll på dokumenation, det som sker ic och allt för att förbättra och hålla igång poliskåren. Hjälper även till OOC med supportärenden och har sen innan varit våran talesman.

 

 

 

 

 

Strimez/Johan

          Staff

Nykomling bland staffteamat. Hjälper CJ med WL-delen och hjälper till med OOC delen så som support utanför spelet. Är även som de andra med inne i spelet och hjälper till. Hjälper som både polis och kriminell, alltså från bådas                      perspektiv.